Selecteer een pagina

Over Revahs

Waarom kies je voor Revahs

Misschien dat je het al gezien had, maar als je REVAHS achterstevoren schrijft krijg je SHAVER. En dit zijn de producten die wij aanbieden. Zowel voor mannen als voor vrouwen bieden wij producten aan die doen wat ze in eerste instantie moeten doen; namelijk pijnvrij scheren.

Vanuit deze ‘irritatie’ zijn we namelijk opzoek gegaan naar producten die aan deze eis voldoen. Want we hebben liever dat je met een glimlach ons product gebruikt, dan dat je zit te vloeken van de pijn.

En mocht dit wel het geval zijn, dan horen we dat uiteraard graag! Op deze manier kunnen we de producten blijven innoveren.

Waarschijnlijk ontvang jij je product het liefst zo snel mogelijk, zodat je het gelijk kan gaan gebruiken. Op de dag zelf leveren lukt ons nog niet, maar als je op werkdagen voor 22:00 uur besteld dan heb je het de volgende dag al in huis. En daarnaast bieden wij al onze scheerproducten met gratis verzending aan.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en nieuwe modellen. En mocht je pijnvrij willen scheren, bekijk dan even onze product pagina.